Notícies

Este dissabte el vòlei protagonitza la 3a Miniolimpiada del curs

 • ,

Este dissabte 4 de febrer se celebra en el Pavelló de Benicalap la 3a Miniolimpiada de la temporada 2016/2017, una activitat multiesportiva, que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius municipals de la ciutat de València, dirigida als xiquets i xiquetes de primer cicle de primària, és a dir, nascuts en els anys 2009 i 2010.

Per a enguany està prevista la celebració de diverses jornades al llarg de la temporada en diferents instal·lacions i espais de la ciutat de València. En estes jornades, participen centres escolars i entitats de la ciutat de València.

En esta ocasió, la jornada es desenrotlla en col·laboració amb la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i es basarà en jocs preesportius d’este esport. En concret els més menuts disfrutaran amb:

  • BALON SÁBANA, Grups de dos o tres xiquets agafen una tela gran de 1m x 1m, tovalla, que utilitzen per a arreplegar el baló que ve de l’altre camp i llançar-lo al camp contrari, camp de 6×6.
  • SITTING-BALL, joc de voleibol adaptat a persones de mobilitat reduïda, es juga amb els glutis en el sòl i xarxa de tenis. Baló de joc lleuger (goma espuma).
  • DISCO-VOLEY, es juga amb dos discos voladors, u per camp, es llança al camp contrari, i abans de tornar-lo deu passar per tres els jugadors, quan arriba a l’últim el llança al camp contrari, es guanya quan l’altre equip el tira fora o el nostre disc cau en el sòl de l’equip contrari. Cal estar atent a dos mòbils al mateix temps.
  • SAQUE-DIANA, es col·loquen zones en el camp contrari, cada un d’ells amb una puntuació, van traient els components de l’equip d’un en un i deuen anar corrent pel seu baló, hi ha un camp per equip.
  • EL BALÓN NUMERADO, dos equips numerats de l’1 d’ara en avant situats en les línies de fons de la pista. El professor en el centre de la mateixa amb un baló. El professor diu un núm. alhora que llança el baló sobre la línia imaginària central. Els que posseïsquen dita núm. intentaran agafar el baló.
  • VOLEITENIS, per equips, un en cada mitja pista. Es passa el baló per damunt de la xarxa (toc de dits o avantbraços) després d’haver donat un només bot.

Fiesta final Voley-Playa en verano

Fiesta final Voley-Playa en verano

Per a més informació, poden accedir a la web: http://www.deportevalencia.com/deporte-escolar/juegos/, o bé posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o telefonant per telèfon al 963548300 els dimarts, dimecres o dijous a la vesprada de 17:00 – 20:00h.