Notícies

Galápagos va obrir el Circuit2017 a lo gran

 • ,

Salida en Galápagos

Salida en Galápagos

Més de 6.000 corredors van creuar l’arc de meta en la carrera Galápagos, la primera cita de la tretzena edició del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal.

El Circuit es va estrenar amb una carrera molt disputada en la que els cinc primers van entrar en deu segons i en la que el club Mediterránea va veure com dos dels seus corredors es feien amb els primers llocs. El triomf s’ho va adjudicar Mostafa Benslimane que va finalitzar els 6.315 metres del traçat en un temps de 18:54. Només dos segons més tard va entrar el seu company Sergio López (18:56), mentres que Muhammad Ayman Stitou, amb un temps de 18:59, va haver de conformar-se amb la tercera plaça.

En dones, la més ràpida va ser Fátima Ayachi que, després de detindre el crono en 21:41, es va imposar a María José Casinos i Raquel Landín que van ser segona i tercera després de finalitzar en 22:34 i 22:46, respectivament.

La pròxima cita serà el 19 de febrer amb la quarta edició de la Carrera José Antonio Redolat, una prova de 6.655 metres que finalitza en Estadi del Túria.

Divina Pastora Seguros, dins del seu compromís amb este Circuit, organitza per segon any consecutiu un concurs en Instagram en el que anima als corredors a què es facen una foto en alguna de les carreres del Circuit i la pugen a la mencionada xarxa social etiquetant a @divinapastora_seguros i afegint el hashtag #NoTeDetengas.

En cada carrera se sortejarà entre tots les fotos rebudes d’eixa prova una camiseta i un dorsal per al Circuit de 2018. Al finalitzar el Circuit, després de la celebració de la Volta a Peu Solidària “És Possible” el 26 de novembre, es realitzarà el sorteig d’un xec per valor de 400 euros en material esportiu entre tots els participants de l’any.

Totes les fotos ací.

Classificació completa ací.