Notes de premsa

La Carta de Servicis de FDM, instrument per a avançar en el bon govern i millorar servicis

 • , , ,

La Fundació Esportiva Municipal ha presentat la seua Carta de Servicis, un document per a informar la ciutadania dels servicis que presta, dels compromisos adquirits i dels drets dels usuaris. Entre els compromisos figuren “l’impuls d’una oferta àmplia i diversificada d’esdeveniments esportius per a tots els públics i interessos”.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat esta carta de servicis “un instrument bàsic per a avançar en el bon govern i en la millora dels servicis amb la implicació de la ciutadania”. Este document pretén “acostar la FDM a la ciutadania, fer-se eco de l’esforç municipal per a la seua millora, establir quin és el nivell de qualitat dels servicis i controlar el seu manteniment”, explica Girau.

carta servicios

La concejala de Deportes, Maite Girau,y a su izquierda el director gerente de FDM, José Vicente Berlanga, junto a José Manuel Brotons, de FDM.

La Carta de Servicis és una iniciativa normativa (UNE 93.200:2008) de AENOR per a posar a disposició del públic d’una forma concisa i en un llenguatge fàcilment intel·ligible l’oferta de la FDM que s’oferix als usuaris i usuàries i els indicadors, que són una forma d’anar mesurant periòdicament si es complixen els compromisos adquirits per la Fundació Esportiva Municipal.

Entre estos compromisos també es troben els relatius al foment de l’esport escolar amb el programa de les Escoles Esportives que garantix la formació adaptada a l’edat dels xiquets, amb professorat amb titulació oficial, contractat i degudament format; i Jocs Esportius en què participen uns 12.000 escolars i impulsen l’esport mixt en les etapes de Primària i perseguisca els valors del joc net.

La Carta de Servicis de FDM, que porta 35 anys fomentant, afavorint i dinamitzant l’esport en la ciutat de València, pot consultar-se en les instal·lacions que gestiona este organisme autònom, entre els que figuren 44 Centres Esportius, 50 Instal·lacions Esportives Elementals, 5 pavellons escolars , 15 camps futbol, una residència i el Centre de Medicina Esportiva.

Poden consultar la Carta de Servicis de FDM enhttp://www.deportevalencia.com/la-fundacion/documentos-legales/carta-servicios/

portada