Notes de premsa

La FDM dedica 6.000A2 l’esport i els hàbits saludables en la fira infantil Expojove

 • , , ,

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports ocupa un espai de 6.000 metres quadrats en ExpoJove en el que ha programat distints tallers i activitats amb l’objectiu de fomentar els hàbits d’alimentació saludables i la pràctica de l’esport entre els més menuts.

És important que els xiquets i xiquetes cresquen integrant estos dos conceptes dins de les seues rutines diàries. Que vagen aprenent la base de l’alimentació equilibrada i saludable i que adquirisquen una sèrie d’hàbits saludables relacionats amb l’exercici físic. Es tracta que es divertisquen fent esport i practicant una vida sana”, explica Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esports.

La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb diferents federacions esportives, oferix un espai per a practicar esports, com a rugbi, karate, triatló, tenis de taula, handbol, esgrima, orientació, beisbol, skate, gimnàstica, escacs, pilota valenciana, hoquei, patinatge o halterofília.

Expojove_rugby

El rugby es uno de los deportes que los niños y niñas pueden practicar en Expojove

En l’espai esportiu, ubicat en el Nivell 2 del pavelló 4, hi haurà a més un lloc reservat per a la Federació d’Esports Adaptats FESA, perquè tot el món puga conéixer de primera mà algunes modalitats esportives adaptades a tots els col·lectius. A més, existiran punts d’informació d’esports com el waterpolo o activitats subaquàtiques.

Estaran habilitats també espais propis de federacions com a hoquei, beisbol, rugbi, esgrima, triatló, pista de patinatge o pista de skate. Finalment, estarà a disposició de tots els visitants una pista polivalent en què els xicotets de la casa podran aprendre i practicar activitats com capoeira, arts circenses, aeròbic, gimnàstica, beat box, breakdance, arts marcials o ball, i que es convertirà en 4 pistes de bàsquet per a jugar 3×3 quan no haja programades activitats.

L’horari de Expojove, que se celebra en Fira València del 26 de desembre al 4 de gener, és d’11:00h. A 20:00h., excepte el dissabte 31 de desembre, en el que horari serà d’11:00h. A 14:00h., i el diumenge 1 de gener, data en què la fira obrirà només en horari vespertí, de 14:00h. A 21:00h.

El preu de les entrades és de 5€, amb descomptes per a famílies nombroses, grups, carnet jove o jubilats i es poden adquirir per anticipat en http://www.expojove.com. Per als menors de 4 anys i les comissions falleres l’accés és gratuït.