Notes de premsa

València acull el Campionat d’Espanya de CicloCross amb més de 900 participants

 • , ,

Valencia acoge el Campeonato de España de CicloCross con más de 900 participantes

Valencia acoge el Campeonato de España de CicloCross con más de 900 participantes

València acollirà, a partir de demà 6 de gener i fins a diumenge que ve 8 de gener, el Campionat d’Espanya de Ciclocross en el tram IV del Jardí del Túria (a l’altura de l’estació d’Autobusos) sobre un circuit pla de 2.850 metres. Es tracta de la prova més important de la modalitat ja que proclama als i les millors d’Espanya i comptarà amb la participació de les seleccions d’Aragó, Astúries, Cantàbria, Comunitat Valenciana, Euskadi, Galícia i Madrid.

En total participaran 900 ciclistes de tot l’arc de categories: cadet, júnior, sub23, elit i màster, que competiran tant de manera individual com per seleccions autonòmiques. Es tracta de la segona ocasió en què València acull esta prova, encara que cal remuntar-se fins a 1988 per a trobar la dita cita en el calendari de la nostra ciutat. L’accés i gaudiment de la prova és totalment gratuït per a tot el món i està assegurada l’espectacularitat i emoció d’un esport a l’alça.

En total es disputaran 12 títols masculins i quatre en categoria femenina. A més, es posarà en lliça també el títol de relleu per seleccions que obrirà demà divendres dia 6 l’agenda del Campionat des de les 16 hores.

Valencia, ciudad del CicloCross

Valencia, ciudad del CicloCross

El dissabte 7 tindrà lloc la prova femenina de totes les categories: elit, sub-23, júniors i cadets – des de les 12 hores. També està prevista la celebració dels huit títols de veterans el dissabte des de les 9:30 hores. A la vesprada, i per a tancar la jornada, a les 15:45 hores tindrà lloc la disputa del títol sub-23.

La prova reina d’elit se celebrarà el diumenge 8 a partir de les 13:15 hores, disputant-se abans les categories de cadets (10:30 hores) i de júniors (11:45 hores).